Roskilde 2017

Tills jag fixat färdigt med min stora festivallista får ni hålla tillgodo med den officiella Roskildelistan. Så sjukt mycket bra musik som kommer ösas över publiken, dock ej över mig 😊

Helt galet dock att det är 23 år sedan jag var där och gick vilse på jakt efter ett silvrigt iglootält, hörde en i sommar turnerande artist utbrista ”Vem fan har kissat i mina kalsonger??”, avbrutit en annan i sommar turnerande artists intima umgänge, gjorde märkliga spritöverenskommelser, oroade mig över brandrisken pga de tätt packade tälten (OBS att jag då inte visste att jag skulle bli katastrofforskare senare) och förmodligen sett ett antal konserter. Någon snodde mina väskor sista natten och jag fick packa i ölluktande plastpåsar och forsla på tåg och buss hem till Mölnlycke.

Ha så roligt ni som ska dit!